DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

JAKÝ BYL VÝBĚR KOSMETIKY NA ZAČÁTKU PODNIKÁNÍ A DNES?

Mé začátky podnikání byly před dvaceti lety a s výběrem kosmetiky jsem si nedělala žádné starosti. Začínala jsem v salonu, kde byla kosmetika zavedená a pracovalo se s Ryorem.

V té době měla kosmetika Ryor veliké úspěchy. Ing. Eva Štěpánková má řadu ocenění za své podnikání a práci.
První její ocenění ,,Lady pro" bylo v roce 1998 (kde se dostala do desítky nejlepších podnikatelek), pak následovaly řady dalších ocenění za její práci. Proto dále nabízím v salónu pro své klientky tuto možnost ošetření pleti i s kosmetikou Ryor.
 
Kosmetika z Mrtveho more HB kosmetika

Jak šel čas a bylo více kosmetických produktů, tak jsem na sobě zkoušela i jiné značky. Žádná mě však nezaujala jako Kosmetika z Mrtvého moře, to je už 7 let.

Když jsem se poznala osobně více s kosmetikou z Mrtvého moře, byla jsem hodně překvapená účinky, které jsou viditelné na pleti hned po ošetření pokožky. Proto jsem se rozhodla nabídnout mým klientkám možnost výběru kosmetiky u mě v salónu.

Více jak polovina mých klientek používá krémy a masky i na domácí ošetření, které je hodně důležité pro vzhled naší pleti. Výhodou Kosmetiky KESEM z Mrtvého moře je její složení. Základem je bahno z Mrtvého moře (má léčivé účinky), soli a minerály, které pomáhají k regeneraci pokožky a mají schopnost prostoupit do hlubších vrstev kůže.
Líbí se mi její obohacení zázračnými rostlinami a bylinkami, velký výběr pro jednotlivé druhy pleti.
Dokonce některé výrobky mají Ocenění Modrá planeta 2015 (Rakytníkové mýdlo, Bylinkové mýdlo Kabala a Aromatické máslo na uvolnění svalů a bolesti).

Dnes máme na trhu veliký výběr kosmetických firem a je na každém z nás, která kosmetika nás osloví. Vždy je dobré vyzkoušet produkty na sobě a věřit ve správný výběr kosmetiky pro svou práci:). To je základ pro úspěšné podnikání kosmetiček :).