DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Hodnocení obchodu

5,0 1490 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1470x
4
13x
3
2x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
HK Avatar autora Helena Koukalová | 7.2.2024
Ano, jsem spokojena.
SL Avatar autora Soňa Lučanová | 2.2.2024
HT Avatar autora Hana Topolská | 31.1.2024
IN Avatar autora Ivona Niemczyková | 31.1.2024
IK Avatar autora Iveta Kučerová | 31.1.2024
Skvělá kosmetika, výborná komunikace, rychlost odesílání balíčků. TOP!!! 😍💗
LM Avatar autora Libuše Mikulášková | 26.1.2024
velká spokojenost
Avatar autora Věra Šmerdová | 22.1.2024
Velká spokojenost. Rychlé dodání, milá komunikace. Doporučuji.
PL Avatar autora PETRA LIŠKOVÁ | 21.1.2024
AP Avatar autora Amalia Palkovicova | 18.1.2024
som veľmi spokojná
ŠL Avatar autora Šárka Liberdová | 18.1.2024
Skvělá komunikace s obchodem. Vřele doporučuji všem.
Avatar autora Lenka Šindelářová | 17.1.2024
Prostě paráda ! Super Komunikace .. rychle dodání .. když je potřeba moc rádi pomůžou. Nemám žádný problém. A to už u nich nakupují několik let
AK Avatar autora Alena Kolaříková | 15.1.2024
Doporučuji.Zboží i komunikace s obchodem perfektní!
LS Avatar autora Ludmila Schichová | 14.1.2024
Ano, doporučuji.
BL Avatar autora Blanka Ledvoňová | 14.1.2024
Úžasné produkty,vřele doporučuji
JM Avatar autora Jakub Malének | 14.1.2024
Spokojenost 100%
ZP Avatar autora Zuzana Peterová | 11.1.2024
Zatím pouzivam krátce,ale libi se mi složení a kosmetika je prijemna po nanesení. Rada bych ale pochvalila obchod.velice rychle vyřízení,vse bez problemu.moc doporucuji.
RK Avatar autora Richard Koblížek | 29.12.2023
IP Avatar autora Iva Palenickova | 28.12.2023
Tento e-shop je zcela spolehlivý a důvěryhodný. Po odeslání objednávky vždy obdržím obratem potvrzující email a komunikace probíhá velmi vstřícně až do převzetí produktu. Mám i velmi dobrou a přátelskou zkušenost s osobním jednáním. Skvělý obchod!!!
JF Avatar autora Jiřina Folwarczná | 28.12.2023
Velmi jsem ráda, že tento obchode doplnil mezeru v prodeji kosmetiky z Mrtvého moře Komunikace obchodu je perfektní a spolehlivá.
MP Avatar autora Michaela Plešková | 27.12.2023
Perfektní komunikace, když jsem potřebovala vyřešit objednávku, dokonce několikrát mi volali, abychom vše dořešili.

Stránka 1 z 75 , položek celkem: 1496