DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Hodnocení obchodu

5,0 1513 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1493x
4
13x
3
2x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Marcela Hruboňová | 21.5.2024
MP Avatar autora Miroslava Palová | 21.5.2024
EB Avatar autora Erika Bakayová | 19.5.2024
EH Avatar autora Erika Hanslová | 17.5.2024
Rychlé dodání a jako vždy, v pohodě.
LP Avatar autora Lucie Paulasova | 15.5.2024
JV Avatar autora Jaroslava Vrzalíková | 13.5.2024
Špičková komunikace a s výrobky jsem velice spokojená
E Avatar autora Evelina | 6.5.2024
Jsem nadšená, zásilka byla rychle doručena, komunikace výborná. Výrobky jsou super. Děkuji
ID Avatar autora Iveta Dostálová | 22.4.2024
mám ráda vaše výrobky, vše odpovídá deklaraci na webu. Exceletní komunikace, která se jinde nevidí. Ráda se vracím a postupně kupuji další výrobky, které jsem ještě neměla. Moc děkuji !
O Avatar autora Olga | 19.4.2024
Ráda si od vás objednávám. Staré zásoby obměňuji vaší řadou, jsou to strašně prima věci a opravdu, co dáváte na videu nebo co píšete není žádná lež, ale stoprocentní pravda. Nejraději mám bahenní masku, krém na ruce a kolagenové krémy (denní i noční). Chystám se na šampón a kondicionér.
Avatar autora Eva Šafářová | 16.4.2024
JZ Avatar autora Jana Zemanová | 15.4.2024
GM Avatar autora Geňa Morávková | 15.4.2024
K Avatar autora Kristýna | 9.4.2024
Výrobky je brzy hodnotit ,ale maska i sampon velice příjemné,krásná vůně, plánuji koupit další výrobky.Co bych určitě vyzdvihla je jednání ze strany e-shopu ,rychle dodání, paní velice příjemná, ještě zavolala,že je objednávka na cestě, ještě přihodili dáreček, úžasné opravdu
KR Avatar autora Kateřina Reucci | 4.4.2024
PV Avatar autora Pavlína Vítová | 1.4.2024
DS Avatar autora Dagmar Sovišová | 31.3.2024
Výrobky jsou kvalitní a jsem velmi spokojená.
PH Avatar autora Pavla Hluchnikova | 20.3.2024
Ano,jsem hodně spokojená s výrobky.jsou perfektní.
MK Avatar autora martin krist | 13.3.2024
přístup za 1 komunikace za 1 tady neni prostě co vytknout a to jsem dostal i darecek ze ktereho jsem mel velkou radost budu vernym zakaznikem
Avatar autora Jitka Šimšová | 11.3.2024
Velká spokojenost...úžasné jednání, zavolali, že je zboží na cestě...velmi doporučuji
BK Avatar autora Bc.Vendulka Kováříková | 7.3.2024
Vaše kosmetika je úžasná, budu ji používat i nadále a přeji Vám hodně úspěchů.

Stránka 1 z 76 , položek celkem: 1519