DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

KDY NASKLADNÍTE ZBOŽÍ, KTERÉ TEĎ CHYBÍ?

Možná jste si všimli, že nám na eshopu chybí některé výrobky. Třeba náš úžasný Krém na lupénku, po kterém se znovu rychle zaprášilo. Neustále nám o něm píšete, jak Vám pomohl. Což nás velmi těší. V tomto jarním období znásobeném stresem z velmi neobvyklé situace ohledně koronaviru se kožní problémy a lupénka znásobují.

Ale mám pro Vás dobrou zprávu. Objednávku z Izraele jsem udělala ještě před koronavirem a karanténou. Trochu jsem se bála toho, jestli nám ji vůbec Izraelci zabalí. Udělali to a několik tun kosmetiky se už teď plaví po moři směrem do slovinského přístavu Koper.


Poté bude potřeba zboží proclít a přepravit do České republiky. Abych řekla pravdu, nevím, jestli náhodou nebude mít zboží nějaké zpoždění kvůli tomu, že jsou hranice uzavřené. Ale předpokládám, že zboží asi přes hranice může. Alespoň tak nám to tvrdí společnost Fedex, se kterou naši kosmetiku již několik let z Izraele vozíme.

Pokud tedy všechno půjde tak, jak má, mělo by být zboží naskladněné a polepené českými etiketami – tedy připravené k prodeji – asi v polovině dubna. Určitě Vás o tom budeme na facebooku informovat.


P.S.: Dnes jsem vybrala fotku mého nového online kurzu Hebrejština pro začátečníky. Pokud se do něho chcete přihlásit a chcete se jednoduchou a zábavnou formou naučit hebrejsky, můžete se zaregistrovat ZDE.

 Kosmetika z Mrtveho more HB kurz hebrejstiny


Jelikož se jedná o první ročník kurzu, slavím to tím, že všem studentům dávám kurz za poloviční cenu! Taková příležitost se už opakovat nebude. Začínáme 6.4. Registrovat se můžete do 5.4.