DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

KURZ HEBREJŠTINY

Nově se můžete zapojit do kurzu hebrejštiny, který vymyslela a ,,vyučuje" naše zakladatelka kosmetiky Petra. Petra je lektorka hebrejštiny a hlavně její manžel je Izraelec, se kterým denně mluví hebrejsky, proto jsou její znalosti tohoto jazyka tak dobré:).

Ano, hebrejština je těžký jazyk, ale není nemožné se ho naučit. Stačí je začít pozvolna a vytrvat.

Kosmetika z Mrtveho more HB kurz hebrejstiny


Jak kurz funguje?

K přihlášení do kurzu potřebujete pouze počítač nebo mobil s internetovým připojením. Pro všechny studenty se výuka spustí ve stejný den. První kurz proběhl 6.4.2020. Nemějte strach, nově se kurz zase brzy spustí. Stačí jen sledovat stránky Petry Uzan.

První den v zahájení kurzu vám přijdou na email přihlašovací údaje do členské sekce. V této sekci se budou jednotlivé lekce postupně zobrazovat.

Celkový počet lekcí je 24 a kurz bude trvat 12 týdnů. Každé pondělí se vám zobrazí lekce, ve které se budeme věnovat hebrejské abecedě. A ve čtvrtky se budeme učit věty, slovní spojení, gramatiku a slovní zásobu.

V rámci každé lekce jsou i cvičení, které Vám pomohou si naučenou látku zopakovat. K těmto cvičení najdete také kontrolní klíč.

Navíc budete mít podporu ostatních studentů v uzavřené facebookové skupině, do které budu přidávat materiály navícPřístup ke kurzu vám zůstane navždy! A Vy se do něj můžete kdykoliv vrátit :).

VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE.