DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

JAKÉ TO JE ŽÍT S CIZINCEM?

Tak za tuto otázku jsem ráda, protože mi někteří známí říkali, že podle facebooku to vypadá, že jsem maminka samoživitelka se dvěma dětmi :). Ano, je možné, že to takhle podle facebooku vypadá. Můj manžel totiž nechce, abych na facebooku zveřejňovala jeho fotky. Není mu to příjemné. A já ho v tom respektuji a chápu ho.

Se zveřejňováním svých fotografií jsem začala relativně nedávno. A řeknu vám, že to úplně příjemné není. Chce to určitou dávku odvahy. Když se začnete ukazovat na sociálních sítích, odkryjete tím vlastně veškeré své karty.

Když jsem přemýšlela, jestli do toho jít nebo ne, rozhodla jsem se, že ano, protože si myslím, že je fér, aby naši zákazníci věděli, kdo jsem a proč do České republiky zboží z Izraele dovážímZa kvalitou našich výrobků a služeb si stojím a věřím jim.

Kosmetika z Mrtveho more cizinci


Pokud někdo ze zákazníků není spokojený, jsem ráda, když se na můj tým nebo na mě obrátí. Do každého balíku přidáváme vizitku s mojí fotkou, poděkováním a kontaktem přímo na mě.

A jaké to je žít s cizincem?
Soužití s cizincem je skvělé v tom, že máte dva státy na světě, ve kterých se můžete cítit jako doma. Vaše děti budou automaticky umět minimálně dva jazyky. Můžete více cestovat. Poznáte zblízka jinou kulturu.

A mě velmi baví to, když s manželem konfrontujeme názory na svět a na život. Jiná kultura s sebou nese úplně jiný přístup a pohled na svět. Jsem za to velmi vděčná. Častokrát mi manžel svým přístupem otevřel oči a já pochopila, že to jde i jinak než tak, jak jsem zvyklá.

Já mluvím hebrejsky a manžel česky, znalost obou rodných jazyků nám usnadňuje vzájemnou komunikaci a hlavně nám pomáhá porozumět jeden druhému. Spolu se bavíme hebrejsky. S dětmi manžel mluví hebrejsky a já česky. 

Nevýhoda soužití s cizincem je v tom, že vždy jedna strana má svoji rodinu daleko a musíte se společně dohodnout na tom, ve které zemi budete chtít žít.


Nevíte, kde strávit Silvestr? Co třeba v Izraeli? Přečtěte si náš článek a sbalte si plavky :).