DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

PÉČE O NOHY: Jak je připravit na léto

V létě chceme nosit botky, ve kterých budeme i ukazovat naše chodidla a nehty. Je proto důležité naše nohy na toto připravit. 

solná koupel

Než se pustíte do úprav svých pat, je důležité připravit kůži. Připravte si menší lavór, do kterého nalijete teplou vodu a ponořte do ní své nohy na 10-15 minut, aby se kůže změkčila. Ideální je přidat do vody sůl. Sůl pomáhá řešit různé kožní problémy a může být užitečná i při plísních na nohou nebo u nehtů. Proto je solná lázeň důležitou součástí péče o nohy. V naší nabídce najdete například naší Sůl z Mrtvého moře, která je obohacena o vločky magnézia nebo bomby do koupele. Tyto produkty jsou pro tuto proceduru ideální volbou. 

 

Sul z mrtveho more s magneziem

Odstranění staré kůžičky a stříhání nehtů

Aby Vaše paty zůstaly hebké, je nezbytné odstranit starou kůži. Tato tvrdá kůže může na patách praskat, což může způsobit nejen nevzhledný vzhled, ale i bolestivou chůzi. Když jsou nohy namočené ve vodě, je odstranění staré kůže a ostříhání nehtů mnohem snazší. V našem internetovém obchodě máme k dispozici Pilník na nohy 2v1, který účinně odstraňuje tvrdou kůži.

Na závěr hydratujte

Pravidelná péče o chodidla je rovněž velmi důležitá. Pravidelné mazání kůže pomáhá udržet ji měkkou déle a vy tak nemusíte tento celý proces hned opakovat. :)
Velmi oblíbené jsou Luxusní Tělová másla. Neutralizují nepříjemné pachy, změkčuje a hydratuje kůži na nohou a uvolňuje unavené a oteklé nohy. Na škodu určitě není ani Bahno z Mrtvého moře, se kterým můžete udělat zábaly. 

luxusni telove maslo ruze kesem