DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

SLOŽENÍ KOSMETIKY

Složením kosmetiky se zabýváme od té doby, co jsme se začali věnovat kosmetice. Na trhu je obrovská spousta různé kosmetiky a je těžké se vyznat v tom, jaká kosmetika je pro mě vhodná a co všechno obsahuje.

Zjistili jsme, že mnoho našich zákaznic vůbec neví, jak se ve složení kosmetiky vyznat a pokud chtějí přírodní kosmetiku, neví, co mají na výrobku hledat. Zde Vám uvedeme základní informace o složení výrobků.

Naše výrobky obsahují také 100% přírodní řadu. Na našich stránkách ji najdete na horní liště v kategorii HERBS OF KEDEM. Nebo rovnou odkaz na tyto výrobky je ZDE

Naše výrobky neobsahují parabeny ani ropu. Všechny obsahují minerály z Mrtvého moře, sůl, bahno nebo vodu z Mrtvého moře. A poté také velké množství aromatických olejů. Obsahují také výtažky z bylin a vitamíny.

Jelikož si myslíme, že by měl zákazník vědět, co si přesně kupuje, přepsali jsme složení všech výrobků na náš eshop. Složení je uvedeno vždy pod popiskem výrobku.

slozeni produktu kesem

Pokud si nebudete nějakou složkou jisti, můžete si ji vyhledat v encyklopedii na stránkách BiOOO.cz

Kosmetika z Mrtveho more HB biooo

 

 

KDE NA VÝROBKU NAJDU JEHO SLOŽENÍ?

Složení se nachází většinou na zadní straně výrobků a začíná slovem Ingredients – anglicky „složení“ (přísady).

Složení je napsáno podle tzv. INCI, což je mezinárodní nomenklatura kosmetických přísad. Je to systém názvů složek, které jsou vytvořeny na základě vědeckého názvosloví a latinských a anglických slov. Firmy jsou povinny na výrobcích uvádět přesné informace o kosmetickém výrobku právě podle názvosloví INCI v sekci Ingredients.

POZOR tedy: Mnoho zákazníků věří tomu, co výrobci či prodejci uvádějí na české etiketě. Je to pouze popisek, na který si výrobce či distributor může napsat CO CHCE.