DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Výrobky s kyselinou hyaluronovou

Proč je kyselina hyaluronová přírodní zázrak?

Tato molekula má mnoho skvělých vlastností, které jsou v kosmetice nepostradatelné. Její hlavní vlastností je schopnost vázat vodu a to velké množství vody. Jedna molekula dokáže navázat až 6 litrů na 1 gram. Díky tomu jsou pojivé tkáně pevné a dodávají pleti vypnutý vzhled. Další úžasnou vlastností je její vysoká úroveň viskozity. Kyselina hyaluronová je dokonalé mazivo pro správný pohyb kloubů. Důležitým faktorem pro fungování lidského těla je buněčná migrace. I kyselina hyaluronová má v tomto procesu důležitou roli. Zajišťuje buňkám volný pohyb a obnovuje tkáně tím, že zajišťuje vysoký přísun živin a kyslíku. 


denní krém s kyselinou hyaluronovou a kaviárem

 hydratacni denni krem s kyselinou hyaluronovou z Mrtveho more

Úžasný denní krém se lehce vstřebává do pleti, hydratuje ji a vyživuje. Pleť je díky němu na první pohled hladší a jemnější. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, pro důkladnou hydrataci. Extrakt z kaviáru a extrakt z perlí pomáhá pleť vyhlazovat, zmírňovat stopy únavy, stresu a stárnutí pokožky.

DENNÍ KRÉM S KYSELINOU HYALURONOVOU ZDE


noční krém s kyselinou hyaluronovou a kaviárem

 nocni s kaviarem

Velice příjemný protistárnoucí noční krém dodává pleti potřebnou hydrataci. Ráno je pokožka pevná a vyhlazená a jemná. Tento víceúčelový krém je obohacen o minerály z Mrtvého moře a extrakt z kaviáru. Krém má velice příjemnou vůni a jemnou konzistenci.

NOČNÍ KRÉM S KYSELINOU HYALURONOVOU ZDE


Pleťové tonikum s kyselinou hyaluronovou 

 pletove tonikum s kyselinou hyaluronovou kosmetika kesem

Tato obličejová voda pleť čistí a poskytuje jí okamžitý pocit omlazení. Díky kyselině hyaluronové je pleť hydratovaná a vyživená. Tonikum také obsahuje heřmánek, aloe vera, vitamin A, elastin a aktivní minerály z Mrtvého moře. o použití tohoto pleťového tonika je pokožka rozjasněná a má matný vzhled. Pleťová voda udržuje rovnováhu pH, pomáhá při zúžení pórů, odstraňuje odumřelé kožní buňky a tím umožňuje hydratačním přípravkům působit efektivněji.

PLEŤOVÉ TONIKUM S KYSELINOU HYAULURONOVOU ZDE