DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Vánoce v Izraeli

Milí zákazníci,

Rok se s rokem sešel a my máme před sebou znovu nejkrásnější období v roce. Pro mou rodinu budou tyto Vánoce velmi netradiční. Prožijeme je v nejjižnějším městě Izraele na pobřeží Rudého moře v Eilatu. Pouhé čtyři hodiny jízdy autem od Betléma, ve kterém se narodil Ježíš. Je to poprvé, co nebudeme na Vánoce doma…

izraelske plaze

Zdroj: vlastní

Rok 2017 byl nejtěžším a nejintenzivnějším rokem mého prozatímního života.

Můj milovaný tatínek odešel z tohoto světa po velmi těžké nemoci. O několik měsíců později přišla další rána. Přišla jsem o své vytoužené druhé dítě v prenatálním období. 

Když píšu tyto řádky, mám oči zalité slzami. Slzami velmi hluboké bolesti, ale také pokory a vděčnosti za to, kolik věcí jsem si za tento rok mohla uvědomit a kolik věcí jsem se naučila.

Jedno trápení může prospět více než tisíc radostí aneb všechno zlé je k něčemu dobré.

Díky všem těmto událostem jsem se posunula v mnoha oblastech - jako žena, maminka, manželka, podnikatelka. Byly to bolestné lekce, ale velmi důležité. Tento rok jsem prožila také mnoho nádherných a velmi hlubokých zážitků. Jsem vděčna za každý den svého života. Děkuji za každou minutu. 

majitelka kosmetiky z mrtveho more

Zdroj: vlastní

Milí zákazníci, děkuji Vám za to, že si kupujete naši kosmetiku. Díky Vám jsem mohla zapomenout na své trápení a radovat se z toho, že má firma přináší užitek a potěšení ostatním.

V Eilatu je v prosinci v průměru 20 stupňů. Jsou tam nádherné pláže. Ve vodě jsou korálové útesy, plave tam plno barevných rybiček a jednou za čas můžete zahlédnout také delfína. Město obklopuje Negevská poušť. Vánoce v teple si zatím nedokážu představit, ale bude to asi hodně autentické. Když se Ježíš narodil v Betlémě, tak venku určitě nesněžilo. :-) 

Přeji Vám krásné a požehnané Vánoce prožité s Vašimi nejbližšími.

Přeji Vám, abyste prožili každý den tak, jako by byl Váš poslední.

Přeji Vám, abyste uměli rychle odpouštět.

Přeji Vám, abyste milovali a byli milováni.

P.S.: V Izraeli jsem se snažila hodně fotit, abyste se mohli poznat Izrael mýma očima :). Všechny fotky najdete v tomto článku.

Abych mohla své zkušenosti předat dále, připravila jsem eBook - Kompletní průvodce Ejlatem s rozpočtem na 7 dní. Najdete ho zde.

Petra Uzan

ředitelka Kosmetiky KESEM z Mrtvého moře