DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

CO MUSÍ MÍT DOMA KAŽDÁ ŽENA?

Každá žena by od určitého věku měla věnovat větší pozornost kosmetice. Protože správná kosmetika umí zázraky :). Je jedno, jestli denně používáte make-up a nebo jen běžný pleťový krém. Základní kosmetické produkty by měly být doma vždy. Jaké to jsou?


Pleťové sérum

Možná jste už slyšeli, že pleťové sérum je více než krém. Ano, je tomu opravdu tak. Séra jsou pro pleť mnohem více výživná než běžné krémy. Mají také viditelnější efekt při pravidelném používání. Mezi naše TOP produkty patří již několik let Liftingové a zpevňující hedvábné sérum. Viditelně pomáhá sjednocovat pleť a zvyšuje produkci vlastního kolagenu v pleti. Séra jsou i vhodnou bází pod make-up, déle vydrží. Většina sér je vhodné používat od 25 let.

liftingove serum kosmetika z mrtveho more

Séra se rozlišují na denní a noční a to by se mělo dodržovat. Pleť potřebuje na každou část dne něco jiného a to se projevuje i na složení produktů


pleťový krém

Říkáte se a na co jsou tedy pleťové krémy. I když jsou méně výživné než pleťové krémy, tak mají důležité postavení v péči o pleť. Třeba vaše pleť ještě nepotřebuje výživné sérum, ale hydratační krém. Může se také stát, že je pro vaši pleť sérum málo a potřebujete některým místům dodat ještě hydrataci. Nebo třeba střídáte sérum a pleťový krém.

Může se také stát, že sérum nemá ochranný faktor, tak použijete pleťový krém s SPF faktorem. Pleťové krémy se rozlišují na denní a noční. Noční jsou většinou hutnější a dodávají potřebnou výživu. Denní krémy mají hlavně SPF faktor, který chrání pleť před sluníčkem.

zpevnujici proti vraskam

Pokud používáte denní pleťové sérum, tak vždy nejdříve naneste sérum. Chvíli ho nechte na pleti působit a až po té se rozhodněte, jestli je potřeba ještě pleťový krém. Můžete případně sérum a pleťový krém střídat.


čištění pleti

Je jedno, jestli používáte make-up nebo jen pleťový krém. Čistění pleti je ten nejdůležitější krok k tomu, aby vaše pleť byla zdravá a krásná. Můžete mít sebelepší krémy, ale čištění je základ :).

Pleť by se měla odlíčit po celém dnu. Pokud používáte make-up, BB krémy a jinou dekorativní kosmetiku, tak by první péče měla být právě odlíčení make-upu. Tím odstraníte to nejhorší z obličeje. Pak už je potřeba pouze dočistit pěnou či gelem.

Návrh bez názvu (23)

Pokud se nemalujete, tak i přes to se pleť musí odlíčit. Aplikujete na ní krém/sérum, i to musí z pleti pryč. Přes den pleť zachycuje prach, smog, nečistoty z okolí...Věnujte jí péči a očistěte ji také pěnou či gelem.