DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

DOMÁCÍ PEDIKŮRA

K létu prostě patří otevřené sandálky a v nich upravená chodidla. Jak toho docílit? Třeba těmito produkty. 


SOLNÁ LÁZEŇ

Než se budou paty upravovat, tak je potřeba kůži změkčit. Na to je nejlepší, když si nohy dáte do menšího lavoru s teplou vodou a několik minut je necháte ve vodě. Do vody je vhodné dát produkty s mořskou solí. Sůl pomáhá při kožních problémech a také při plísní nohou i nehtů. Proto se vždy dává sůl do vody. V nabídce máme například naše bomby do koupele, které jsou ideální.

bomby do koupele kosmetika kesem


ODSTRANĚNÍ STARÉ KŮŽE

Aby paty byly hebké, tak je potřeba obrousit starou kůži. Ta může na patách praskat a to pak zapříčiní jejich nehezký vzhled. Jakmile se nohy nechají nějakou dobu ve vodě, tak je ,,broušení" méně náročné. Na našem e-shopu máme Pilník na nohy 2v1, který snadno odstraňuje starou kůži


Na závěr namažeme

Pravidelná péče o chodila je také velice důležitá. Pokud kůži budete pravidelně mazat, tak vydrží delší dobu měkčí a nebudete tento celý rituál muset hned opakovat :). Velice oblíbené je 100% přírodní Máslo na nohy s měsíčkem lékařským, které pomáhá na suchou a popraskanou kůži na nohou. Zlepšuje průtok krve, neutralizuje nepříjemné pachy, změkčuje a zvláčňuje kůži na nohou a uvolňuje unavené a oteklé nohy. Je vhodné při léčbě kožních problémů, ekzémů a také urychluje hojení puchýřů.


Proč používat pleťové tonikum ? To se dozvíte ZDE :)