DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Ekzém na těle

Rady a tipy na ekzém

Atopický ekzém má mnoho podob. Může se vyskytovat na různých místech po těle a může se objevit v jakémkoliv věku. Jedná se o kožní zánět, který je většinou alergického původů. Důvody vzniku akné můžou být různé (dědičnost, velice suchá kůže,...). V mnoha případech se jedná o celoživotní onemocnění, kdy se pouze střídají klidná a silná období ekzému. 

Jaké výrobky Kosmetiky KESEM z Mrtvého moře, jsou doporučovány právě ekzematiky?


tělové máslo mošus

 telova masla kosmetika kesem

Máslo mošus má tak jemné složení, že ho mohou používat i miminka. Díky svému složení hydratuje pokožku a ošetřuje hodně suchá místa. Obsahuje minerály z Mrtvého moře, léčivé byliny, přírodní oleje a vitamín C a E, bambucké máslo a aloe vera. Zklidňuje pokožku a navíc příjemně voní

  • Co o másle mošus napsali naši zákazníci?Kosmetika z Mrtvého moře HB atopický ekzém u dětí

Kosmetika z Mrtvého moře atopický ekzém na těle

Kosmetika z Mrtvého moře HB ekzém na těleKosmetika z Mrtvého moře HB suchá pokožka na těle

výrobek najdete zde

 


Bahenní mýdlo

 

100% přírodní mýdlo s nejvyšším obsahem bahna z Mrtvého moře je velmi účinné na ekzémy na celém těle i na obličeji. Patří k našim nejprodávanějším výrobkům. Vhodné i na ekzém na obličeji.

  • Co o bahenním mýdlu napsali naši zákazníci?Kosmetika%20z%20Mrtv%C3%A9ho%20mo%C5%99e%20recenze%20na%20bahenn%C3%AD%20m%C3%BDdlo

 


Rakytníkové mýdlo

 

Rakytníkové mýdlo je snad lék na všechno. Má tak skvělé složení, že pomáhá léčit i ekzém na těle. Stačí nechat působit dvě minutky a poté opláchnout vodou. Jeho složení je 100% přírodní, proto ho mohou používat i malá miminka. Vhodné i na ekzém na obličeji.

  • Co o rakytníkovém mýdlu napsali naši zákazníci?

diskuze atopický ekzém na těle

diskuze atopický ekzém tělo

diskuze ekzém na těle


Trápí Vás ekzém na rukách? Přečtěte si náš článek