DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Izraelský poklad Mrtvé moře

Mrtvé moře je jeden z pokladů Izraele. Málokdo ví, že se jedná o jezero, které se rozkládá mezi Izraelem na západě a Jordánskem na východěJedinečně slané jezero, které je vyhledávané díky svým léčivým účinkům, je stále častějším cílem turistů. Je to nejníže položené odkryté místo na zemském povrchu, nachází se 417 metrů pod hladinou moře.

Kosmetika z Mrtvého moře HB složení Mrtvého moře

Mrtvému moři se říká také Slané moře. Se salinitou 33,7% se řadí mezi nejslanější na světě. Má dokonce i své vlastní jedinečné klima, které produkuje o 15% více kyslíku, než je obvyklé.

Kosmetika z Mrtvého moře HB sůl z Mrtvého moře

Složení vody v Mrtvém moři je považováno za skutečný přírodní zázrak a mnoho dermatologů ho uznává za jeden z nejlepších přírodních léčivých zdrojů

Kosmetika z Mrtvého moře HB pláže u Mrtvého moře

Tajemství jezera spočívá v nejvyšší koncentraci léčivých solí a minerálů na světě 31,5%. Z 21 základních minerálů, které se ve vodě nacházejí, je 12 opravdu jedinečných a nachází se pouze v Mrtvém moři, které se tak stává vynikajícím zdrojem životně důležitých minerálních látek.

Kosmetika z Mrtvého moře HB ubytování Mrtvé moře

Výrobky z Mrtvého moře jsou proto obohaceny o kyslík, síru, hořčík, vápník, sodík a draslík. V žádných jiných kosmetických přípravcích nenajdete tyto minerály a soli pohromadě.

Kosmetika z Mrtvého moře HB Mrtvé moře

Na dně jezera a na jeho pobřeží se nachází minerální černé bahno, které se vyznačuje blahodárnými a terapeutickými účinky na pokožku a stimuluje krevní oběh.

Kosmetika z Mrtvého moře HB jak ležet u Mrtvého moře

Kombinace bahna, soli a slunce v oblasti Mrtvého moře je obzvláště úspěšná při ošetření závažných kožních a jiných onemocnění, jako je lupénka, zánět kloubů (revma), atopický ekzém, akné, alergie, seboroická dermatitida (chronická lupivost a svědění pokožky), nadměrné pocení, opary, kožní plísně, svědění kůže, bradavice, svrab a astma.

Toužíte se k Mrtvému moři podívat? Koukněte se na naše video a nalaďte se :).

Nebo si přečtěte náš článek Izrael na vlastní pěst :).