DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

JAK SE STARAT O PLEŤ POD ROUŠKOU?

Konec nošení roušek je v nedohlednu a naše pleť trpí čím dál víc :(. Dělají se pupínky, ekzémy a jiné kožní problémy. V tomto období je potřeba věnovat péči o pleť ještě více času. Tomuto tématu se věnujeme i v našem videu.

1.KROK - čistící pleťová pěna

Největších nečistot a make-upu se zbavíte tímto čistící pěnou. Je velice příjemná a pomocí tohoto produktu dostanete všechnu nečistotu z pleti pryč.

KOUPÍTE ZDE


2. KROK - RAKYTNÍKOVÉ MÝDLO

Po micelárním gelu je potřeba pleť dočistit a zbavit ji větších nečistot. Nejlepší je Rakytníkové mýdlo, které hloubkově čistí a zároveň pomáhá pleť zbavovat ekzému. Mýdlo nechte na pleti dvě minutky působit a po té opláchněte.


3. KROK - ČISTÍCÍ BAHENNÍ MASKA 

Maska vám bude skvělým pomocníkem při čištění pleti. Hloubkově čistí a pomáhá zachovávat pleť zdravou. Je skvělá na kožní problémy, akné a na pupínky. Můžete ji používat i několikrát týdně. Zejména v období nošení roušek. Masku naneste na obličej (nebo na pupínky přes noc) a nechtě cca 15-20 minut působit. Po té ji opláchněte vodou. Doporučujeme ji smývat přes houbičky, aby bylo sundání jednoduší :).

KOUPÍTE ZDE


4. KROK - PLEŤOVÉ TONIKUM

Tonikum používejte klidně i přes den na nenalíčenou pleť. Krásně pleť vyčistí a zbaví ji nečistot, které přispívají ke vzniku akné a jiných kožních problémů.

KOUPÍTE ZDE