DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

KOSMETICKÉ POMŮCKY K PÉČI O PLEŤ

V dnešním článku si řekneme něco málo o kosmetických pomůckách, které ozvláštní Vaši ranní či večerní skin care rutinu. Kosmetické pomůcky se stávají více a více populární a to hned z několika důvodů, které si v dnešním článku zmíníme.


GUASHA DESTIČKA

Tato kosmetická pomůcka se stala v posledních letech velmi oblíbenou. Provádí se s ní masáž obličeje, která vychází z čínské medicíny. Tyto destičky jsou nejčastěji vyráběny z minerálních kamenů, což jim přidává velké plus v podobě chladivého efektu. Tahy guasha destičkou dochází k odplavování usazených toxinů z těla. Díky tomu má pravidelná guasha masáž mnoho příznivých účinků na Vaši pleť. Guasha destička vyhlazuje vrásky, pomáhá zvýraznit kontury a sjednocuje tón pleti. Díky chladivému efektu, který můžete podpořit pár minutami v ledničce před použitím, skvěle funguje na váčky a kruhy pod očima. Guasha se vždy používá s pleťovým krémem nebo sérem, aby po pleti hezky klouzala. Zároveň napomůže k lepšímu vstřebání produktů do pleti. Destičku doporučujeme používat 2x až 3x týdně. V naší nabídce máme guasha kámen z růženínu, který je spojován se sebeláskou a krásou. Věříme, že se na „guasha dny“ budete vždy těšit!:) 


MASÁŽNÍ KARTÁČEK NA ČIŠTĚNÍ PLETI

Další pomůckou kterou si v dnešním článku představíme je masážní kartáček. Slouží především k dokonalému vyčištění pleti. Odstraňuje ucpané póry, odumřelé buňky  a dokonce i zbytky make-upu. Kromě toho má kartáček vysokofrekvenční vibrační technologii, která nejen uvolňuje ztuhlé obličejové svaly, ale má také pozitivní vliv na redukci vrásek a zpevnění pleti. Používá se spolu s čistícím gelem nebo s naší čistící pěnou. Kartáček je vodotěsný, takže ho můžete mít vždy po ruce ve sprše nebo vaně. Navíc nedráždí pleť, takže je vhodný na všechny typy pleti.

1208-2_masazni-kartacek-na-cisteni-pleti