DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

OČNÍ OKOLÍ

Jak je to s očními produkty? Jsou opravdu tak nutné nebo stačí krém na celý obličej?


Oční okolí potřebuje jinou péči

Pleť očního okolí je mnohem tenčí. Obsahuje méně kolagenu, podkožního tuku i mazových žláz. V této části obličeje se jako první projevují známky stárnutí. Je potřeba ji věnovat větší péči a také volit produkty, které mají lehčí strukturu než klasické pleťové krémy. Zároveň to musí být produkty, které nedráždí oční okolí.

Liftingové oční sérum 

liftingove ocni serum kosmetika kesem

Oční krém 

ocni krem kosmetika kesem

Přírodní oční krém z bylinek

prirodni ocni krem kedem

VRÁSKY A DALŠÍ PROBLÉMY

Opuchlé, nateklé oči a váčky pod očima... to jsou další problémy spojené s očním okolím. Oči jsou unavené a během dne je častěji mhouříme. Právě těmito problémy pozvolna vznikají vějířkovité mimické vrásky okolo očí, které se později prohlubují. Právě oční krém/sérum posiluje pružnost, odolnost jemné pokožky a jsou prevencí proti vzniku vrásek. Skvělé jsou i masky na oční okolí, které hloubkově vyživují pleť.

Aplikace

Aplikace pomocí jemného vklepávání krému zabraňuje, spolu s vhodnými účinnými látkami, usazování vody pod očima a vznik váčků

Podklad pod líčení

V oblasti očí je velice málo mazových žláz, proto je oční okolí nejsušší místo tváře. Pokud nanesete ještě make-up, tak suché místa akorát zvýrazníte. Tím, že použijete oční produkt, make-up déle vydrží.