DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

VŠE O HOUBIČCE Z KONJAKU

Konjak je rostlina a tradiční asijská potravina, celým názvem Amorphophallus konjac, která je původem z Japonska. Má 100% přírodní původ. Konjak se pěstuje ve vyšších nadmořských výškách, v oblastech mimo civilizaci, a díky tomu není rostlina toxikována nebezpečnými látkami. V potravinářském průmyslu se využívá hlavně hlíza konjaku, ze které se vyrábí konjaková mouka


JAK SE HOUBIČKA Z KONJAKU VYRÁBÍ?

Houbička se vyrábí právě z konjakové mouky. Mouka se smíchá s vodou, vzniklá kaše se nalije do formiček, kde musí několik hodin odpočívat. Následně se formičky zahřejí a tím kaše zhoustne. Posledním krokem je pak zmrazení, díky kterému se z houbiček dostane veškerá voda

Návrh bez názvu (24)

JAK KONJAKOVOU HOUBIČKU POUŽÍVAT

Konjakové houbičky mají neutrální pH, což je pro naši pleť ideální. Také jsou plné antioxidantů a minerálů. Jsou protizánětlivé, antibakteriální a samočistící. Navíc jemně odstraňují odumřelé kožní buňky, a to bez podráždění pokožky.

Houbička se vždy musí před použitím namočit v teplé vodě, aby změkla. Díky zmíněným vlastnostem můžeme, ale nemusíme, houbičku používat i bez jakéhokoliv produktu. Ideální je třeba i na peeling. Krouživými pohyby pleť snadno vyčistíme a prokrvíme

 

JAK SE O HOUBIČKU STARAT

Životnost houbičky je cca 3 měsíce. Důležité je houbičku po použití dobře vypláchnout a jemně vodu vymačkat. Nenechávejte ji na vlhkém místě. Nejlepší je houbičku pověsit za šňůrku na nějaké místo, kde houbička dobře uschne

Existuje několik druhů konjakových houbiček, my máme v nabídce tuto, která obsahuje aktivní dřevěné uhlí.

1366_konjakova-houba-baleni


Už jste věděli, že v Izraeli začal nový rok? Koukněte se na náš poslední článek ZDE :)