DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

100% přírodní výrobky

Přírodní kosmetikA

Každý výrobek musí obsahovat složení, které nám o něm řekne něco více. Složení se nachází většinou na zadní straně výrobků a začíná slovem Ingredients – anglicky „složení“ (přísady). Podle Modré planety, která oceňuje 100% přírodní výrobky, je přírodní kosmetika definována takto:

Přírodní výrobky NESMÍ obsahovat:

Ropu a její deriváty (paraffinum liquidum, mineral oil, vazelína)
PEG deriváty
SLS (sodium laureth sulfate)
Parabeny
Silikony (-cone, -thicone,-thiconol, -siloxane, -silane)
Syntetická parfemace (parfum)
Těžké kovy (olovo, kadmium, rtuť a jiné)
Hliník (aluminium)
Nesmí být testovány na zvířatech.

Některé naše výrobky jsou oceněny Modrou planetou za své 100% přírodní složení (aromatické máslo na bolest,léčivé bylinkové mýdlo, rakytníkové mýdlo).


Jaké 100% výrobky máme?

Rakytníkové mýdlo

 rakytnikove mydlo kosmetika z mrtveho more

Toto mýdlo je u našich zákazníků velice oblíbené. Nejenže má opravdu skvělé a přírodní složení, ale je také víceúčelové :). Rakytníkové mýdlo je vhodné na čištění pleti. Proniká hluboko do kožních pórů a pokožku důkladně čistí. Je vhodné i pro problematickou pleť se sklonem k akné. Jeho další použití je k prevenci kožních problémů: ekzémy, akné, alergie, lupénka, atopické ekzémy, opary, hemoroidy, kožní trhliny, kožní astma, kožní plísně, bradavice, svrab a seborea (chronická lupivost a svědění pokožky). Pomáhá redukovat kožní problémy a ulevuje od jejich projevů. Mýdlo je také vhodné k ošetření výtoků, plísní, podráždění pokožky a infekcí pohlavních orgánů (velmi dobře funguje na vaginální mykózu).

KOUPIT MÝDLO


sůl z Mrtvého moře


sul z mrtveho more kesem

Soli kosmetiky KESEM jsou 100% přírodní. Jsou dovážené přímo z Izraele. Mrtvé moře je známe svým složením, které je jedinečné svou salinitou. Proto je tato sůl mnohem více koncentrovaná než ostatní soli. V solích je obsaženo více než 40 druhů minerálů. Některé minerály nenajdete nikde jinde na světě. A proč používat sůl? Zmírňuje revmatické bolesti a kožní problémy. Pomáhá i na oteklé nohy, vrostlé nehty, plísně na nehtech, hemoroidy a celkovou úlevu svalů.

KOUPIT SŮL


máslo na popraskané nohy s měsíčkem

 

Přírodní máslo, které hýčká vaše nožičkyMěsíček lékařský je bylina známá jako přírodní první pomoc při léčbě kožních problémů a ekzémů. Je vhodnou péčí pro suché, popraskané nohysyndrom diabetické nohy. Pomáhá zlepšovat průtok krveneutralizuje nepříjemné pachy, změkčuje a zvláčňuje kůži na nohou a uvolňuje unavené a oteklé nohy.


léčivé bylinkové mýdlo

 

Představte si, že léčivé bylinkové mýdlo je vyrobeno podle tisíc let starého receptu významného rabína a lékaře Moše Maimonida, který přikládal velký význam léčbě kožních onemocnění pomocí bylinek. Obsahuje bylinky, které jsou známé pro své protizánětlivé a dezinfekční účinky, regeneraci poškozené kožní tkáně a první pomoc při hojení ran a jizev. Mýdlo doporučujeme používat při léčbě křečových žil, ekzémů, hemoroidů a análních trhlin, proleženin, štípanců a popálenin, dermatitidy a seboroické dermatitidy.


Aromatické máslo na bolest

 

I toto máslo je vyrobeno podle receptu rabína a lékaře Mošeho Maimonida. Je vhodné pro uvolnění svalů po sportovním výkonu a cvičení. Pomáhá při bolestech hlavy, svalových křečích, bolestech zad, kyčlí, ramen, výronů, uvolňuje krční svaly, bolesti kloubů a zlepšuje krevní oběh. Jeho účinky se využívají i ve fyzioterapii.


Aromatické tělové peelingy

 

Chcete mít po použití peelingu hydratovanou pokožku? Naše peelingy obsahují směs aromatických olejů, které pokožku hydratují. Použití peelingu odstraňuje odumřelé buňky, vyživuje pokožku, zpomaluje stárnutí kůže, zlepšuje krevní oběh a zanechává ji vláčnou, svěží a nádherně voňavou. Je vhodný pro revitalizaci pokožky, prevenci celulitidy, před opalováním a pro použití v saunách.