DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Jóga v Ejlatu

Jóga na pláži

Cvičíte pravidelně jógu? Nebo se k tomu teprve odhodláváte? V Eilatu máte skvělou možnost si ji vyzkoušet. A kde se cvičí jóga líp, než na pláži s výhledem na moře :). Jóga se v dnešní době stala vyhledávaným cvičením a v nabídce je i několik druhů. Čím to je, že zrovna teď je o ni takový zájem? Možná je to tím, že většina z nás máme sedavé zaměstnání a potřebujeme se pořádně protáhnout a zároveň si odpočinout


Když jsem trávila poslední dny loňského roku v Eilatu, zacvičila jsem si jógu na pláži a to hned dvakrát. Už před příjezdem jsem v eBooku četla, že zde probíhá jednou týdně lekce jógy a tu jsem si nemohla nechat ujít. Proto jsem hned první den vyrazila a hledala nějakou nápovědu, kde by se jóga mohla cvičit. Teprve až skoro na konci promenády jsem ji našla. Obrovský plakát a hodina jógy dokonce třikrát týdně.

Kosmetika z Mrtvého moře HB yoga

Jóga se cvičí na pláži u hotelu Dan. Lekce je vždy v neděli, úterý a v pátek od 10h. Na hodinu nechodí jenom turisté, ale i místní. Skvělé je, že na cvičení Vám zapůjčí podložky. Po ránu je zde krásný klid a slyšíte jen moře a lektorku. 

Kosmetika z Mrtvého moře HB eilat

Lektorka mluví anglicky. Krásně Vám jednotlivé pozice vysvětluje a naviguje Vás ke správnému provedení. Pokud anglicky neumíte, nevadí. Vždy je na ni dobře vidět a můžete se řídit podle ní :). I mezi námi byli lidi, kteří anglicky neuměli a krásně si zacvičili.

Kosmetika z Mrtvého moře HB yoga eilat

Když jsem v Eilatu jógu cvičila, teprve jsem s ní začínala. Lekce jsou udělané pro začátečníky i pro pokročilé. Některé pozice byly občas těžší, ale daly se zvládnout :). Nemusíte mít strach, že Vám jóga nepůjde. I kdybyste nezvládli všechno, alespoň se krásně protáhnete :).

Kosmetika z Mrtvého moře HB joga zadarmo eilat

Jestli se chystáte do Eilatu, navštivte tyto lekce. Já si ranní jógu opravdu užila. Po ránu se krásně protáhnout, vykoupat se v moři a pak skončit na snídani v Café Aroma. To je prostě báječné.

Namasté :)


Chcete se o mých dalších cestách do Izraele dozvědět více? Přečtěte si můj článek :).