DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Biblické safari v Izraeli

Navštivte safari HAY BAR YOTVATA

Pokud budete na dovolené u Rudého moře v nejjižnějším městě Izraele v Ejlatu, máte jedinečnou příležitost navštívit safari s biblickými zvířaty HAY BAR YOTVATA. Cesta autem Vám do tohoto parku bude trvat přibližně 30 minut po silnici číslo 90. Po cestě minete po levé straně nádherný Timna park v poušti, který určitě stojí za návštěvu také.

Kosmetika%20z%20Mrtv%C3%A9ho%20mo%C5%99e%20Hai%20Bar%20Yotvata

Do tohoto safari se musíte vydat vlastním autem. Stezka je sjízdná pro všechny druhy vozidel. Projížďka trvá asi 45 minut. Tempo si určujete vlastní. To, jak dlouho v safari zůstanete, záleží jen na Vás. Každopádně nevystupujte z vozidla. :-)

Kosmetika z Mrtveho more biblicke safari Izrael

V biblickém safari jsou k vidění asijští divocí oslíci, afričtí divocí oslíci, gazely, bílé antilopy, arabští přímorožci a pštrosi. Uchvátí Vás také velmi zajímavé scenérie z Negevské pouště a na ní rostoucí trnovníky a akácie.

Kosmetika z Mrtveho more zvirata v biblickem safari Hay Bar Izrael

Otevřeno je zde každý den od 8:30 do 16:00. Vstupné je pro dospělé 28 NIS (šekelů) a pro děti 14 NIS. 1 šekel je přibližně 6 korun. Můžete zde dokonce kempovat. Více informací se dozvíte ZDE.

Kosmetika z Mrtveho more Hay Bar Yotvata

 Na video z biblického safari se můžete podívat zde :).

Kdyby Vás zajímalo, jak se dostat do Ejlatu a jak to tam vypadá, podívejte se na fotografie a informace o tomto překrásném místě ZDE.