DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Biblické safari v Izraeli

Navštivte safari HAY BAR YOTVATA

Pokud budete na dovolené u Rudého moře v nejjižnějším městě Izraele v Ejlatu, máte jedinečnou příležitost navštívit safari s biblickými zvířaty HAY BAR YOTVATA. Cesta autem Vám do tohoto parku bude trvat přibližně 30 minut po silnici číslo 90. Po cestě minete po levé straně nádherný Timna park v poušti, který určitě stojí za návštěvu také.

Kosmetika z Mrtvého moře Hai Bar Yotvata

Do tohoto safari se musíte vydat vlastním autem. Stezka je sjízdná pro všechny druhy vozidel. Projížďka trvá asi 45 minut. Tempo si určujete vlastní. To, jak dlouho v safari zůstanete, záleží jen na Vás. Každopádně nevystupujte z vozidla. :-)

Kosmetika z Mrtveho more biblicke safari Izrael

V biblickém safari jsou k vidění asijští divocí oslíci, afričtí divocí oslíci, gazely, bílé antilopy, arabští přímorožci a pštrosi. Uchvátí Vás také velmi zajímavé scenérie z Negevské pouště a na ní rostoucí trnovníky a akácie.

Kosmetika z Mrtveho more zvirata v biblickem safari Hay Bar Izrael

Otevřeno je zde každý den od 8:30 do 16:00. Vstupné je pro dospělé 28 NIS (šekelů) a pro děti 14 NIS. 1 šekel je přibližně 6 korun. Můžete zde dokonce kempovat. Více informací se dozvíte ZDE.

 Na video z biblického safari se můžete podívat zde :).

Kdyby Vás zajímalo, jak se dostat do Ejlatu a jak to tam vypadá, podívejte se na fotografie a informace o tomto překrásném místě ZDE.