Jak to všechno začalo?

Jak začínali naši distributoři?

Moje dcera Petra nějakou dobu pracovala na českém velvyslanectví v Tel Avivu v Izraeli. Při každé návštěvě mi přinesla nějaký dáreček. Jednou to byl tělový peeling z kosmetiky z Mrtvého moře. Když jsem tento výrobek vyzkoušela, byla jsem velmi nadšená. Půjčila jsem peeling svým kamarádkám a byly opravdu unešené.

Prosily mě, zda by Péťa tento peeling mohla zakoupit v Izraeli a přivést do ČR. Jenže časem objednávky narůstaly a Péťa se rozhodla, že v žádném případě nebude letadlem dovážet kosmetiku mým kamarádkám. Až nás jednou napadlo, že by mohla tuto kosmetiku dovážet ve velkém a oficiálně do ČR.

Samozřejmě této myšlence předcházelo spousta administrativy a různého vyřizování. První zásilka o pěti paletách a pak ještě několik dalších zásilek kosmetiky z Mrtvého moře byly přivezeny na Severní Moravu, konkrétně do Vendryně. Jelikož jsme prostor na to neměli, tak první zásilky byly lepeny a uskladňovány v garáži. Garáž byla plná vůně kosmetiky místo vůně benzínu z auta. Autíčko muselo pár měsíců bydlet venku, ale to mu nevadilo.

Jelikož zájem o tuto kosmetiku narůstal a garážní prostory už nebyly dostačující, tak se kosmetika přesunula do našeho krásného hlavního města PrahyNikdy by mě nenapadlo, že tato skvělá kosmetika se bude prodávat po celé republice a k tomu ještě s tak velkým zájmem.

mami foto

Geňa 

Distributorka Kosmetiky KESEM na Moravskoslezsku

P.S.: Kdyby Vás zajímaly nejoblíbenější výrobky mých zákazníků, můžete se na ně podívat ZDE>>>