DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Jak to všechno začalo?

Jak začínali naši distributoři?

Moje dcera Petra nějakou dobu pracovala na českém velvyslanectví v Tel Avivu v Izraeli. Při každé návštěvě mi přinesla nějaký dáreček. Jednou to byl tělový peeling z kosmetiky z Mrtvého moře. Když jsem tento výrobek vyzkoušela, byla jsem velmi nadšená. Půjčila jsem peeling svým kamarádkám a byly opravdu unešené.

Prosily mě, zda by Péťa tento peeling mohla zakoupit v Izraeli a přivést do ČR. Jenže časem objednávky narůstaly a Péťa se rozhodla, že v žádném případě nebude letadlem dovážet kosmetiku mým kamarádkám. Až nás jednou napadlo, že by mohla tuto kosmetiku dovážet ve velkém a oficiálně do ČR.

Samozřejmě této myšlence předcházelo spousta administrativy a různého vyřizování. První zásilka o pěti paletách a pak ještě několik dalších zásilek kosmetiky z Mrtvého moře byly přivezeny na Severní Moravu, konkrétně do Vendryně. Jelikož jsme prostor na to neměli, tak první zásilky byly lepeny a uskladňovány v garáži. Garáž byla plná vůně kosmetiky místo vůně benzínu z auta. Autíčko muselo pár měsíců bydlet venku, ale to mu nevadilo.

Jelikož zájem o tuto kosmetiku narůstal a garážní prostory už nebyly dostačující, tak se kosmetika přesunula do našeho krásného hlavního města PrahyNikdy by mě nenapadlo, že tato skvělá kosmetika se bude prodávat po celé republice a k tomu ještě s tak velkým zájmem.

mami foto

Geňa 

Distributorka Kosmetiky KESEM na Moravskoslezsku

P.S.: Kdyby Vás zajímaly nejoblíbenější výrobky mých zákazníků, můžete se na ně podívat ZDE>>>