DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

JE NĚKDO, KDO TĚ INSPIRUJE?

Denně mě inspirují mé klientky, se kterými můžu prožívat jejich životy, obdivovat jejich talenty, tvořivost, statečnost, vzdělanost a životní moudrost. Setkávám se s lidmi, kteří mě prostřednictvím sebe chtějí něco předat. Ať je to myšlenka nebo inspirace, třeba zrovna k novému tvoření.

Ke kosmetice mě inspirovala už moje maminka. Vždy mi udělala velikou radost nějakým krémem, šamponem, tubičkou či rtěnkou.

Kosmetika z Mrtveho more HB Eva otazka

Další inspirace přišla ke mně přes mojí kosmetičku Alenku. Byla jsem její zákaznice a vzpomínám si na ten první dotek a vůni kosmetiky, kterou mě Alenka ošetřovala. Nebála jsem se jí říct, jakou má krásnou práci a že jí moc obdivuji. Sama mi nabídla, ať jdu do kurzu a vrátím se s certifikátem.

Největší inspirací jsou pro mě lidé, které mám ráda, se kterými jsem pravidelně v kontaktu, se kterými můžu tvořit, obdivovat je za jejich práci, vytrvalost a laskavost.

Vždy jsem byla otevřená novým věcem, proto mi přišla do života veliká inspirace, a to pracovat ve firmě Kosmetika z Mrtvého moře. Neustále mě inspiruje, otevírá obzory a posouvá výš. Každá nová tvář spokojené ženy je pro mě tou největší inspirací, která mi dává ten nejkrásnější pocit.


Láká Vás návštěva Izraele? Inspirujte se naším článkem a kupte si letenky :).