DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

KONEC ROKU JE TADY

A je to tady!! Tento rok utekl jako voda a ten nový už nám klepe na dveře. Ještě než se s tímto rokem rozloučíme, pojďme se poohlédnout za tímto rokem.
 
Tento rok byl pro nás ROK PLNÝ VÝZEV. Vznikla naše vlastní značka kosmetiky KESEM a s tím i nový název.
 
Tento rok sice nevyšel úplně podle našich přestav, ale hodně jsme se naučily. Naučily jsme se, že nic není jisté. Že člověk musí mít vždycky plán B a nesmí usnout na vavřínech :). Na vlastní kůži jsme si prožily jedno oblíbené přísloví ,,Všechno zlé je pro něco dobré.".
 
Díky těmto velkým změnám se naše cesta ubrala úplně jiným směrem. Směrem, který byl vždycky takovým tajným snem a tím byla vlastní značka kosmetiky. Do budoucna jsme tím získaly nezávislost a věřte nám, že to je krásný pocit. A mimo jiné nám přinesla i cestu k Mrtvému moři a to je opravdu pořádné PLUS :).
vánoce kesem (2) (1)
 
Přejeme Vám do dalšího roku hlavně hodně zdraví. Ať Vás v příštím roce nic nezaskočí (pouze příjemně). A jestli ano, tak ať najdete sílu to překonat. Pamatujte si, že Izraelci NIKDY neříkají, že něco nejde.
 
Přejeme Vám, ať se Vám v roce 2023 splní další sny a cíle, které máte na svém seznamu. Rozlučme se s rokem 2022 a otevřme nový rok 2023 se vší parádou????. Protože s novou kosmetikou KESEM to bude rok plný překvapení (snad už jen těch dobrých :D)
 
Petra, Míša, Pája, Vendy, Marian, Tomek a Januš
Tým Kosmetika KESEM
 
E-shop přes svátky normálně funguje☺️. Vaše objednávky vyřídíme po Vánocích.