DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Moje práce je můj sen

Každý z nás měl od dětství vysněné povolání. Někdo chtěl být učitelem, hasičem, policistou, doktorem,.... Komu z nás se tento dětský sen splnil a může říct ,,Moje práce je můj sen“? Pro ty, kteří naši Evičku neznáte, tak je to krásný člověk navenek i uvnitř. Pro mnoho žen (hlavně nás z kanceláře) je Evička někdo, komu se chceme podobat. Je to prostě kočka! Aby ne, když pravidelně sportuje a v kosmetice se vyžívá :). Je také skvělá kosmetička, která ve svém salonu dopřává lidem relax a krásu s Kosmetikou z Mrtvého moře.

Kosmetika z Mrtvého moře HB Eva Svobodová

ZAČNĚME S JEJÍM PŘÍBĚHEM...

Evička se kosmetice věnuje přes dvacet let a už po škole věděla, co chce v životě dělat. Byly jen dvě možnosti, buď bude kosmetička a nebo maskérka v divadle. Bohužel doba tomuto rozhodnutí nepřála a nakonec vystudovala průmyslovku. Po škole nastoupila do firmy Aritma, kde se starala o zásobování hutního materiálu. Po první mateřské dovolené nastoupila do mateřské školky, kde dělala hospodářku. Už v tu dobu, ale věděla, že ji tato práce nenaplňuje. A přišla druhá mateřská dovolená a odhodlání změnit svůj život.

Kosmetika z Mrtvého moře HB Eva

Přiznejme se, jak často chodíme na kosmetiku?  Odpověděli jste, že málo a nepravidelně? Naše Evička chodí na kosmetiku pravidelně každý měsíc, už od 21 let. A NIKDY nevynechala. Možná už chápeme, v čem je důvod její mladistvé pleti. V tu dobu už jí bylo 27 let a z její kosmetičky se stala blízká kamarádka. Při jedné návštěvě se Evička zmínila, že vlastně vždycky chtěla dělat kosmetiku. Alena (její kosmetička) jí dala nabídku, která odstartovala cestu k dětskému snu. Řekla ,,Udělej si kurz a já Tě zaměstnám".

Přišel tříměsíční kurz a certifikát kosmetičky. Začala pracovat u Aleny v kosmetickém salónu MONO, kde má kosmetický domov dodnes. Jako každý začátek, tak ani tento nebyl jednoduchý. První dva roky si budovala klientelu. Krásné na tom je to, že její prvotní klientela je s ní dodnes. Prožívá s nimi jejich příběhy, životní události, smutky a radosti.

Kosmetika z Mrtvého moře HB kosmetický salon MONO

JAK POZNALA KOSMETIKU KESEM

Když přišla Péťa do salonu MONO nabídnout Kosmetiku z Mrtvého moře, tak už byla Evička ostřílený profík a problémy, kdy každé obočí chytlo jinak byly pryč. O Evičce všichni víme, že ráda zkouší všelijakou kosmetiku. Proto, když jí byla nabídnuta plná taška s kosmetikou, byla v ráji. Stačilo nechat Evičku na víkend s Kosmetikou a bylo vyhráno. Evička se stala novou posilou týmu. Doteď si pamatuje neskutečnou vůni výrobků, která ji naprosto dostala. Postupně se začala účastnit i veletrhů a nyní je nepostradatelnou tváří Kosmetiky KESEM.

Ať je tento příběh inspirací Vám všem, kteří se odhodláváte začít dělat něco, co Vás baví a po čem toužíte. Co víc si přát, když je práce Váš sen? Život je příliš krátký na to, dělat něco, co Vás nedělá šťastnými.