DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

PROČ JE PEELING DŮLEŽITÝ?

proč je peeling pro pleť důležitý?

Když se podíváte na pleť pod mikroskopem, tak uvidíte malinké šupinky kůže. Pleťové buňky mají cca 28 denní životní cyklus. Během svého života projdou mnoha fázemi až nakonec odumřou. Odumřelé buňky se pak seskupí a vzniknou z nich šupinky, které se postupně odlupují. Některé samovolně odpadnou a některé potřebují pomoc peelingem.

Návrh bez názvu (21)


jak často peelingovat?

Peeling se doporučuje používat 1-2x týdně večer ideálně. Peeling odstraní nejenom odumřelé kožní buňky, ale i černé tečky. Pokud budete peeling používat pravidelně, tak se pleť bude rychleji regenerovat, bude rozjasněná, přispěje ke zlepšení akné a odstranění vrásek. Peelingy jsou vhodné na všechny typy pleti. Pokud máte citlivou pleť, tak si vyberte peeling s menšími peelingovými částečky.


Jak správně používat peeling?

U peelingu je lepší když je pleť vlhká nebo suchá (v případě exfoliačního peelingu). Pleť navlhčete pouze dlaní. Dejte si peeling do dlaní a krouživými pohyby masírujte obličej. Hodně důkladní buďte hlavně v oblasti T-zóny a další místa, kde je peeling potřeba. Netlačte příliš silně na pleť.


jaké peelingy Kosmetika KESEM má?

Exfoliační gel s 24K zlatem

Tento produkt je z vlastní řady Kosmetiky KESEM. Mimo minerálů z Mrtvého moře obsahuje i 24K zlato, které je velice účinné na vrásky a stárnutí pokožky. Jedná se o exfoliační peeling, který je lepší používat na suchou pokožku.

exfoliacni gel kosmetika kesem


Chcete mít krásnou pleť na první pohled? Přečtete si náš článek ZDE a zjistěte, jestli máte doma vše, co je potřeba při péči o pleť.