DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Proč ses rozhodla podnikat?

Proč ses rozhodla podnikat?

Vždy jsem toužila po tom, abych měla vlastní firmu. Vůbec jsem nevěděla jakou, a nevěděla jsem, co chci v životě dělat. Jediné, co jsem věděla bylo to, že mě fascinuje, když má někdo firmu a může ji sám vybudovat. Po své praxi na obchodně ekonomickém oddělení Velvyslanectví ČR v Izraeli mě napadlo zaplnit díru na trhu.

Založit poradenskou společnost, která bude pomáhat izraelským podnikatelům a firmám v ČR a naopak. Kvůli velké jazykové bariéře (v ČR mluví hebrejsky velmi málo lidí, a v Izraeli jich také moc česky nemluví) dochází mezi těmito dvěma zeměmi v podnikatelském světě ke zkratům v komunikaci. Přesvědčila jsem svého manžela, abychom takovou firmu založili.

Kosmetika z Mrtveho more HB otazka pro Petru Uzan

Rozhodnutí to bylo pro něho těžké. Na rozdíl ode mně, on o podnikání nesnil:). Naše začátky byly krušné, ale s velkou pílí, odvahou a vytrvalostí jsme je přestáli. Časem jsme k poradenské činnosti přidali i dovoz a prodej kosmetiky z Mrtvého moře. Byla to reakce na rostoucí poptávku rodiny a známých po výrobcích z Izraele, které jsme jim vozili jako dárky. No a tak to nějak všechno začalo :). 

Kdybyste měli jakýkoli dotaz ohledně podnikání, dovozu kosmetiky nebo složení kosmetiky, napište nám ho a Péťa Vám určitě odpoví.


Chcete se podívat k Mrtvému moři? Víte, na co si dát pozor? Přečtěte si náš článek :).