DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

UDĚLEJTE PRO SVOU PLET NĚCO NAVÍC

Čištění, hydratace a ochrana proti slunci jsou základem standartní péče o pleť. Ke zdravé rutinní péči bychom ale měly přidat také něco navíc. Naše pleť si ale zejména v pozdějším věku zaslouží nadstandartní péči v podobě pleťových masek, peelingu, speciální péče o oči nebo používání pleťového séra.


Masky

Obličejové masky jsou většinou považovány spíš za luxus, přesto ale dodávají pleti velmi výživné látky, které jsou pro ni nezbytné. Masky mohou odstraňovat odumřelou kůži, zvlhčovat pleť, čistit ji nebo vyhlazovat. Navíc nabízejí rychlý efekt vypnutí pleti.

cistici bahenni maska kosmetika kesem


Peeling

Peeling doporučujeme používat alespoň jednou týdně, abyste podpořila krevní oběh. Mrtvé buňky a špína se usazují na povrchu, ucpávají póry a pleť vypadá mdle. Peeling efektivně odstraňuje zbytky make-upu i mastnotu. Po vyčištění pleti může každý kosmetický výrobek lépe proniknout do pokožky.

Okolí očí

Tyto krémy mají lehčí složení a jsou navrženy tak, aby neubližovaly jemné pleti kolem očí.  Pro denní použití volte oční krémy s UV faktorem jako je například Oční krém, který má velmi jemnou a příjemnou strukturu, rychle se vstřebává, má skvělé hydratační účinky a poskytuje úlevu unaveným a namáhaným očím.

ocni krem kosmetika kesem


Séra

Dnešní séra jsou směsí účinných, ale přitom lehkých ingrediencí, které působí proti stárnutí. Lze je aplikovat pod hydratační krém nebo samostatně. Naším nejoblíbenějším sérem je Liftingové a zpevňující hedvábné sérum, po jehož použití zůstává pleť vypnutá a hedvábně hladká.

liftingove serum kosmetika z mrtveho more