DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Zklidňující a hojivé vlastnosti kosmetiky KESEM pro citlivou pokožku

O pokožku je velmi důležité se starat, protože spoustu funkcí, které jsou důležité pro naše zdraví. O funkcích, které má naše pokožka, se dozvíte v našem minulém článku ZDE.

Citlivá pokožka je stav, při kterém je kůže snadno podrážděná a může reagovatpřehnaně na různé vnější, ale i vnitřní, podněty. Některé příznaky citlivé pokožky mohou zahrnovat svědění, zarudnutí, pálení, suchost nebo různé vyrážky. Je důležité dodržovat opatření k minimalizaci podráždění a zklidnění pokožky. To zahrnuje i používání jemných kosmetických produktů. 

zdrava a jemna pokozka

 

proč je kosmetika KESEM ideální pro citlivou pokožku ?

Kosmetika KESEM je ideální hned z několika důvodů. 

jemné a šetrné složení, je navržena s ohledem na citlivou pokožku a obsahuje šetrné složky, které jsou vhodné právě i pro kůži, která má tendenci po normálních kosmetických produktech rudnout, pálit, svědět apod. Neobsahuje dráždivé látky, které by mohly vyvolat podráždění či alergické reakce. Ve složení produktů se vyskytují přírodní složky, které jsou velmi jemné a účinné

Produkty KESEM často obsahují složky se zklidňujícími vlastnostmi, jako je aloe vera, extrakt z konopí, heřmánku, zeleného čaje. Tyto složky mohou pomoci uklidnit podrážděnou pokožku, snížit zarudnutí a zmírnit svědění.

aloe vera

Jak kosmetika KESEM pracuje na citlivé pokožce

Kosmetika KESEM pomáhá zklidňovat a urychlovat hojení poškozené pokožky. 

Například naše Pleťové sérum MESHI je ideální na citlivou pokožku. Je hypoalergenní, bez parabenů, palmového oleje, parfumace, dráždivých látek. Je 100% přírodní, díky jeho unikátnímu složení z bylinek, posiluje přirozený proces hojení pokožky, podporuje regeneraci buněk, zklidňuje zarudnutí a podráždění.

pletove serum meshi kosmetika kedem

 

Doporučené produkty KESEM pro citlivou pokožku

Rakytníkové mýdlo - má schopnost proniknout hluboko do kožních pórů a pokožku očistit. Obsahuje 100% přírodní složení, které je vhodné právě i na citlivou pokožku. Je založeno na vysoké koncentraci minerálů z Mrtvého moře, oleje z rakytníku řešetlákového v kombinaci s aloe vera, které má zklidňující účinky

rakytnikove mydlo kosmetika z mrtveho more

 

Hydratační krém na problematickou pleť - hloubkově hydratuje pokožku a je velmi jemný. Obsahuje výtažky z izraelského konopí a zeleného čaje. CBD olej je hojně využíván v péči o citlivou a problematickou pokožku s kožními problémy. Dále obsahuje i aloe vera, včelí vosk, minerály z Mrtvého moře a heřmánek.

hydratacni krem na problematickou plet kosmetika kesem

 

Tělové máslo mošus - máslo poskytuje kompletní výživu pro kůži a je účinný při ošetření suché pokožky. Obsahuje bambucké máslo, mastné omega kyseliny omega-3 a omega-6, pupalkový olej, aloe vera, zelený čaj. Máslo je vhodné na celé tělo a všechny typy pokožky. Ocení ho také pokožka trpící kožními problémy jako je například ekzém

telova masla kosmetika kesem

 

Novinka: HERBS OF KEDEM - naše nová řada kosmetiky na našem e-shopu je 100% přírodní. Obsahuje léčivé bylinky z Judské pouště a minerály z Mrtvého moře. Je dermatologicky testovaná. Neobsahuje žádné barviva, konzervanty, parabeny, parfumace, a proto je prostě dokonalá. 

pletovy krem tsukim kosmetika kedem

 

Jak správně používat produkty KESEM pro nejlepší výsledky

Vybírání správných produktů je klíčové. Pro nalezení správných produktů je občas potřebný čas. Pokud vyhovující produkty najdete, dodržujte správné postupy při jejich aplikaci. Dodržujte pravidelnou rutinu, nejlépe ráno a večer. Používejte jemné čistící prostředky, pravidelně pleť hydratujte a vyživujte. Velmi důležitá je také ochrana před UV zářením, více informací najdete tady

U každého produktu na našem e-shopu najdete správné používání

KESEM

Shrnutí

Je důležité mít na paměti, že každá citlivá pokožka může reagovat odlišně, a co funguje pro jednoho, nemusí fungovat pro druhého. Je vždy vhodné testovat novou kosmetiku na malé části pokožky. abyste se ujistili, že vám nezpůsobují žádné nepříjemné reakce. Z toho důvodu poskytujeme vzorečky kosmetiky KESEM na vyzkoušení.

Pokud máte závažnější problémy s pokožkou, je vhodné problém konzultovat s lékařem, který vám poskytne přesnější informace o problému a jak ho řešit.