DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

KOSMETIKA PRO MIMINKA

Vhodná kosmetika pro miminka

Kosmetiku pro miminka je potřeba pečlivě vybírat. Jejich jemňounká pokožka je velice citlivá a náchylná. Jaké výrobky naší kosmetiky jsou určeny pro miminka?


Bahenní mýdlo s minerály z Mrtvého moře

Bahenní mýdlo obsahuje sůl a minerály z Mrtvého moře a k dětské pokožce je velice citlivé. Jedna naše zákaznice používala bahenní mýdlo na hlavičku svého miminka, jelikož mělo dětskou seboreu ve vlasech. Ekzém mu zmizel. Pokud by pokožka dítěte zčervenala, je to normální, hned se zklidní, protože je v bahenním mýdle bahno a sůl z Mrtvého moře. Tento výrobek je 100% přírodní.

Doporučeno používat od 0 měsíců.


Máslo mošus

Máslo mošus má jemné složení, a proto mohou používat i miminka. Díky svému složení hydratuje pokožku a ošetřuje hodně suchá místa, opruzeniny a atopický ekzém. Obsahuje minerály z Mrtvého moře, léčivé byliny, přírodní oleje a vitamín C a E, bambucké máslo a aloe vera. Zklidňuje pokožku a navíc příjemně voní

Doporučeno používat od 3 měsíců.

Máslo mošus a jeho přesné složení ZDE


Kosmetika z Mrtvého moře HB hypnoporod Petra Uzan


Rakytníkové mýdlo

Rakytníkové mýdlo je vhodné na ošetření kožních problémů a atopického ekzému i u malých miminek. Díky jeho složení pokožku hydratuje. Pomáhá ulevovat od svědění, začervenání a suchosti pokožky. Je vhodný na celé tělo. Rakytníkové mýdlo je doporučováno i v době těhotenství, kdy je žena více náchylnější na různé infekce, výtoky a mykózy. Rakytníkové mýdlo je jejich skvělou prevencí. Po porodu má hojivé účinky. Tento výrobek je 100% přírodní.

Doporučeno používat od 0 měsíců.


Kosmetika HB z Mrtvého moře Petra Uzan jednatelka


Sůl z Mrtvého moře

I pro miminka je vhodná sůl, ale v menším množství. Pomáhá na ekzémy a seboreu. Stačí miminko ponořit do vody s lžící soli a poté opláchnout. Je možné, že na krátkou dobu bude pokožka na sůl reagovat a bude červená. To je, ale normální. Po chvilce se pokožka uklidní a dochází k procesu uzdravení. Dávejte pozor na očička :). Tento výrobek je 100% přírodní.

Doporučeno používat od 1 rok.

Sůl z Mrtvého moře a její přesné složení ZDE


 Kosmetika z Mrtvého moře HB pláže v Ejlatu


KOSMETIKA MOMMY CARE

 

  • Certifikované složení
  • Vegan - Netestováno na zvířatech
  • Bez SLS/SLES
  • Bez minerálních olejů
  • Bez parabenů
  • Bez petrochemie

 

Doporučeno používat od 0 měsíců.

Kosmetika Mommy care a její přesné složení ZDE


Zajímá Vás, jakou kosmetiku používat po porodu? Přečtěte si náš článek.