DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

KOUZELNÉ SLOŽENÍ

V kosmetice se používá mnoho složek, které jsou pro pleť důležité. Pojďme si popsat složky, které najdete v Kosmetice KESEM.

Retinol 

Původně se retinol využíval převážně při léčbě akné. Retinol působí jako silný antioxidant, pomáhá rychle odstraňovat odumřelé kožní buňky a podpořit tvorbu kolagenových vláken.

izraelsky zazrak Kosmetika HB

PRODUKTY S RETINOLEM NAJDETE ZDE


Kyselina hyaluronová

Má schopnost na sebe vázat vodu a tím mnohem déle a efektivně hydratuje pleť. Hydratace je do pleti dodávána postupně a déle. Hydratace je základním krokem při prevenci a vyhlazení vrásek.

pletove tonikum s kyselinou hyaluronovou kosmetika kesem

PRODUKTY S KYSELINOU HYALURONOVOU NAJDETE ZDE


Kaviár jiker jeseterů nebo lososů

Pomáhá zpomalovat známky stárnutí a vyhlazuje pokožku.

denni krem s kaviarem a kyselinou hyaluronovou

PRODUKTY S KAVIÁREM NAJDETE ZDE


Zlato

Produkty obsahující zlato jsou opravdu luxusní péčí. Zlato zvyšuje účinnost jednotlivých složek na pokožku a mají vliv i na vrásky. Díky němu je  pleť viditelně pevnější, svěží a vypnutá.

exfoliacni gel kosmetika kesem

PRODUKTY SE ZLATEM NAJDETE ZDE


Kolagen

Tato složka intenzivně vyplňuje vrásky, které mohou být i hlubší. Pleť sama o sobě kolagen produkuje, ale s přibývajícím věkem se množství kolagenu v pleti zmenšuje, proto je potřeba ho do pleti dodat v kosmetických produktech. Kolagen by měl přijít pouze na pleť, které je vrásčitá. Pokud používáte kolagen předčasně, tak pleť zleniví a zmírni produkci vlastního kolagenu (ostatně jako všechny složky na vrásky).

denni krem s kolagenem kesem

PRODUKTY S KOLAGENEM NAJDETE ZDE