DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

JAK CHRÁNIT POKOŽKU?

Naše pokožka je neustále vystavována spoustě drobných rizik. Pokud si například teď v létě rádi užíváte krás přírody, ke kterým patří chození na bosých chodidlech v trávě nebo trávení času na sluníčku, měli byste myslet také ochranu vaší pokožky. Co nepříjemného vás může potkat a jak můžete své pokožce pomoci?

PÉČE O NOHY

V létě vás víc než kdy jindy může trápit podráždění, vysušení, hrubost nebo popraskání nohou. Skvělým pomocníkem v této situaci vám bude Tělové máslo mošus, který kromě zjemnění pokožky také zmírňuje projevy ekzému a ulevuje od svědění. Po použití budou nohy opravdu hydratované

telova masla kosmetika kesem

DROBNÁ PORANĚNÍ

Pobyt v přírodě s sebou někdy přináší i nepříjemnosti jako je svědění, bodnutí hmyzem, odřeniny, spálení sluncem nebo zarudnutí. Jako rychlá a univerzální záchrana vám může sloužit přírodní čistící a dezinfekční gel z rostliny Aloe vera, který krásně hydratuje a postižené místo také zchladí.

Pro zmírnění podráždění a zarudnutí pokožky využijte Intenzivní bahenní krém na tělo, který pokožku hydratuje a zjemní. Mnoha našim zákazníkům pomohl i od ekzémůKrém chrání pokožku před sluncem a neobsahuje parabeny.